„Организацията върви добре. Понатрупахме сериозен опит в организацията на евро мачове. Продажбата на билети върви сравнително добре. Като цяло готови сме и се надявам, че ще зарадваме хората с един сериозен мач. Специално по трибуните няма да има изненади, но от гледна точка на чистотата, мога да гарантирам, че ще е на ниво. Колегите от НСБ се погрижиха с ремонт на съблекалните и вече Националният стадион разполага със страхотни нови съблекални”, коментира изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев преди двубоя на разградчани с ФК Копенхаген 1/16-финалите на Лига Европа.

Лудогорец вече продаде 8 хиляди билета за Копенхаген

„Даваме възможност на младите таланти от футболните школи да посетят мача. Тече организацията в тази насока. Целта е младите футболисти да имат възможност да гледат футбол от високо ниво. Знаете, че в България рядко могат да се наблюдават такива именити съперници. Надявам се това да ги амбицира”, добави още Петричев в интервю за предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT, а попитан отново за неосъществения трансфер на Кафу, отговори:

„Защото преценихме, че офертите, които пристигнаха в клуба не задоволяват това, което ние очакваме. Преценихме, че е по-добре да остане при нас. Той също се чувства щастлив в Лудогорец. Ангажименти към него за продажба не сме поемали. Говорим постоянно и той казва, че е щастлив и ако ние получим задоволителна оферта, тогава ще се стигне до трансфер. Като цяло въпрос на време е. Ние показахме, че не правим резки ходове с продажбата на наша играчи, защото комплектоването на отбор като Лудогорец не е лесна задача. Сигурен съм, че папката на Мето Томанов е достатъчно дебела и той би намерил заместник на Кафу, но в крайна сметка собственикът решава.”

„Проблемът с терена е в следствие на метеорологичните условия. Колегите от НСБ направиха всичко възможно. За съжаление температурите са още минусови и чудеса не могат да се очакват. Предполагам, че теренът ще е в по-добро състояние от мача с Монтана, но не може да очакваме чудеса”, каза Ангел Петричев по повод състоянието на терена на Националния стадион „Васил Левски”.


Лудогорец посреща Копенхаген в първия 1/16-финал от Лига Европа!

Направи ни съпричастни на преживяното на стадион „Васил Левски“. 

Качи своите снимки и видеа от Лудогорец - Копенхаген! във Фейсбук и Инстаграм с #gong 

Споделете емоцията с Gong.bg!
#gong