Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че е зареден с оптимизъм преди заминаването на отбора за Антверпен. Според него най-важното в момента е отборът да напипа верния ритъм.
 
„С малко по-добро настроение заминаваме за мача с Антверп предвид факта, че възстановихме нормалния тренировъчен процес и изиграхме два официални мача след голямото разболяване в Лудогорец. Аз вече съм оптимистично настроен.
 
За да се върнем в още по-добро настроение, трябва да победим. Аз съм зареден с оптимизъм. Мисля, че отборът ще покаже съвсем различно лице в този мач и ако късметът е на наша страна, се надявам да постигнем победа.
 
Съвсем нормално е хора да си правят реклама на гърба на Лудогорец. В момента Генчев е треньор на Лудогорец и нашата концентрация е към двубоя в четвъртък и мачовете, които остават в първенството и Лига Европа до края на годината. В тази посока в момента сме концентрирани. По-важното е отборът да напипа верния ритъм след всичките перипетии, през които преминахме. Това е най-важната задача в момента", каза още Ангел Петричев.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.