Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не скри задоволството си след изстрадания успех над Олимпиакос с 4:1 при дузпите и 2:2 в редовното време и продълженията. Според него е била нужна тази искрица лудост, която съпътства неотлъчно европейските вечери на отбора, за да успее да отстрани гърците.

Антон Узунов
95 снимки

"Много се надявах лудостта, която ни е необходима да се случи, за да прескочим този гранд. Уникален успех за Лудогорец. Може да го наредим към един от великите мачове в нашата история. Благодаря на всички хора, които вярваха. Имаме още една крачка към голямата цел. Дано запазим хладен ум и да постигнем крайната цел - влизане в групите на Шампионската лига", започна той.

"Нещото, което виждам е това, което много се доближава до Лудогорец, който искаме. Почеркът на Валдас Дабраускас, с млади момчета. Този отбор има бъдеще. Нужно е да извървим пътя. Благодаря на всички, които бяха на стадиона", продължи Петричев.

Относно трансферната политика:

"Нека оставим нещата на спортно техническия щаб. Те преценяват най-добре. Ние ще им помогнем да се получат нещата. Има какво още да се работи върху отбора. Вече са фините настройки. Когато премерим сили с най-добрите в Шампионска лига, може да кажем, че отборът е завършен", завърши мисълта си директорът на клуба.

Ivan Ivanov / LAP.bg
26 снимки