Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира влизането на тима в груповата фаза на Лига Европа. Тимът завърши 0:0 при гостуването си на Судува, но с общ резултат 2:0 продължи напред.

"Футболът е 90 минути, нормално е да има притеснение, за нас беше важно да влезем в групите на Лига Европа, след като не успяхме в Шампионска лига, тепърва идват големи мачове, предстои ни много работа, честито на всички, които обичат Лудогорец, радвам се, искам да подчертая, че мачовете от груповата фаза ще се играят на Лудогорец Арена", коментира Петричев.

"Напрежението беше в повече, за нас беше важно да се класиране, ние сме се готвили цяла година за това нещо, съперникът също искаше да се класира напред, беше важно да се класиране, чака ни страшно много работа, още от утре", допълни той.

"Имаме хора, които работят по селекцията, може да се представим на ниво в Лига Европа. Коментираме, когато сделката е факт, не обичаме да надуваме балони, когато е факт се казват нещата", допълни той по повод оферти към футболисти на Лудогорец, както и дали ще има входящи трансфери.

"Целта е категорична и ясна, тимът да играе хубаво и да радва феновете, както и да продължи към елиминационната фаза през пролетта", завърши изказването си директорът в Лудогорец.