Изпълнителният директор на Лудогорец, Ангел Петричев, сподели надеждите си, че разградчани ще сътворят нов луд мач в Швеция, за да отстранят местния Малмьо по пътя към групите на Шампионската лига. 

„Очакваме тежък първи мач. Българските клубове традиционно не се справят добре срещу скандинавски отбори, така че няма как да очакваме, че ще е лесно. На този етап на турнира всеки отбор е сериозен. Ако искаме да влезем в групите на Шампионска лига трябва да сме на 100%“, започна Петричев.

Антон Узунов
28 снимки

„Искам да си пожелая луд мач, защото влизането в групи на Шампионската лига става след луди нощи. Надявам се да продължават лудите европейски вечери!“

„Лудогорец винаги показва максимума от себе си в такива мачове. Мотивацията не би трябвало да е проблем. Когато си в подножието на голямата цел мотивацията е пределна. Дано има и малко спортно щастие, тъй като понякога е от значение“.

„Има напрежение, определено. Когато си на крачка от изпълнение на мечтата е нормално да сме напрегнати. Говорим си за тази цел от 4-5 години и сега сме близо до него. Дано и в Швеция постигнем добър резултат, за да решим всичко в Разград. Винаги правим луди мачове на нашия стадион“, завърши шефът на „орлите“.