Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори пред медиите преди заминаването на отбора за Австрия, където утре българският шампион ще играе срещу местния ЛАСК Линц в мач от втория кръг на груповата фаза в Лига Европа.

„Очакванията са да направим добър мач. Ако се поздравим с победа, ще бъде най-добре. Доказали сме през годините, че в трудни ситуации намираме себе си и показваме добра игра. Да се надяваме, че и този път ще е така“, започна той.

„Всичко зависи от момчетата, които са на терена. Ако изпълнят правилно указанията на треньорския щаб, би трябвало да се получи добър мач, защото за мен, без съмнение, Лудогорец разполага с много добри футболисти, които на това ниво могат да играят успешно. Надявам се всичко да бъде наред“, продължи Петричев.

Относно евентуалното идване на Станимир Стоилов начело на отбора:

Антон Узунов
22 снимки

„Не. На този етап нищо. Каквито и имена да се завъртят в публичното пространство, ще ги четем с интерес.“

На въпрос дали все пак текат преговори с някого, директорът отговори така:

„Това си е вътрешно клубен въпрос. По-важно в момента е представянето утре, отколкото дали се преговаря с друг старши треньор. Към днешна дата това не е актуален въпрос.“

„В момента всички сме се концентрирали към предстоящия двубой утре, защото загубихме първия. Сега трябва да намерим начин да зарадваме феновете. Да компенсираме по някакъв начин. За момента концентрацията е към мача утре. Шансовете са 50:50“, завърши изказването си Ангел Петричев.