Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе много недоволен и разочарован след загубата на своя отбор с 1:7 от Нордселанд в мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Специалистът сподели, че го е срам и това е безотговорно.

"Стигна се до този резултат на база на това, което показахме в самия мач. Допуснахме по детски начин някои от головете. Това е голяма безотговорност. Мога да се извиня на феновете. Поемам вината като треньор. Във всеки един мач нямаш право да допускаш по този начин голове. Нямам отговор, безотговорно е. Толкова ме е срам, че не мога да опиша", започна той.

"Все едно играхме срещу Манчестър Сити. За първи път ми се случва такова нещо в кариерата. Разбирам да са ни убили от игра и да имат много положения, но сами видяхте. Върнахме се в мача и последва грешка след грешка. Имахме 20 минути инициативата след 4:1, но пак сбъркахме, а накрая бяхме неузнаваеми. След смените станахме дори по-слаби", добави треньорът на Лудогорец.

"Тази загуба може би ще ни дойде отрезвително. Трябва всеки да понесе отговорност, а аз съм първият за това. Днес беше срам и безотговорност. Мисля, че това няма да се повтори, но всеки трябва да поеме отговорност за това как се е представил", завърши Ивайло Петев.