Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, заяви по време на днешната пресконференция, че Лудогорец си е най-големият противник в мачовете от efbet Лига. 

Българският шампион посреща Спартак Търнава на "Хювефарма Арена" утре от 19:45 ч. в мач от груповата фаза на Лига на конференциите.

"Никога не съм бил привърженик на това какво ще се случи. Така се е случило, така е отредил жребият и ние сме длъжни утре да излезем максимално концентрирани и да изиграем един добър мач. Пред нашите фенове винаги се чувстваме по-комфортно и се надявам с тяхната помощ да спечелим.

Снимки: LAP.bg
12 снимки

Нашият противник е достоен за уважение, защото е елиминирал Лех Познан и Днипро-1. Няма да ни е лесно, но трябва да подходим максимално концентрирано и да направим всичко възможно да победим", сподели Петев.

"В мачовете на Лудогорец в първенството най-големият противник на Лудогорец е самият Лудогорец. Когато не подхождаме както трябва, сме уязвими да губим точки. Утре е най-важният мач, после пак ще мислим за първенството. Смятам, че утре ще сме мобилизирани.

При всички положения Роман Прохазка може да помогне на Спартак Търнава, но в днешно време не е много трудно да разузнаеш съперника. Играл е на нашия стадион, губил е на нашия стадион, надявам се и сега да загуби", каза още опитният специалист.

"Имам уверението на всеки един наш играч, че ще е на 100% в първенството. Те са професионалисти и трябва да се отнасят професионално към работата в клуба. Най-близо до завръщане е Дуа, Антон Недялков ще тренира в края на месеца с отбора, това е нещо позитивно. Марсел Хайстер няма да е на разположение за утре. Сонко Сундберг имаше възпаление отзад в крака и поради тази причина не игра с Ботев Пловдив, Иван Йорданов също имаше проблем и с медицинския щаб преценихме да не са в групата.

Текпетей ще е капитан, докато се завърне Антон Недялков, той е титулярният капитан, беше капитан и преди Десподов", завърши предводителят на българския шампион.