Предводителят на Лудогорец Ивайло Петев даде пресконференция пред журналисти преди първия официален мач на шампионите през новия сезон. „Орлите“ започват европохода си в Косово – срещу местния шампион Балкани в мач от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Двубоят е във вторник от 21:45 часа и ще може да го наблюдавате на живо по DIEMA SPORT, както и да го следите в сайта Gong.bg. Ивайло Петев беше категоричен, че разградчани няма да играят по-прагматично, с оглед реванша на „Хювефарма Арена“, ами ще се възползват от всичките си шансове.

„Надявам се, че нашето състояние е по-добро от миналия сезон. Подготовката мина по план, така че се надявам утре да изиграем един добър мач и да спечелим“, каза Петев.

„Аз ще повторя това, което казах преди няколко седмици. Косоварският футбол бележи голям възход. Както националният отбор, така и клубните отбори, Балкани в случая. Подхождаме с голямо уважение към нашия противник утре. Неслучайно миналата година беше класирането за Лигата на конференциите и спечелването на 4 точки. Без двама играчи, отборът е същият“, добави той.

11 снимки

„Ние сме наясно, че утре няма да ни е лесно. Както във всеки един отбор, имаме нашите силни страни и трябва да продължим напред“.

„Какво значи по-прагматичен? Ще възползваме всички шансове, които имаме. За нас е важно ние как ще изглеждаме на терена“.

„Нашите цели винаги са едни и същи. Ние се стараем да изглеждаме добре, естествено да спечелим каквото има“, сподели наставникът на Лудогорец.

„Теренът го видях сега за пръв път. По една или друга причина не е в най-доброто състояние. Все пак това са два мача и нашата цел е да сме победители“.

„От това, че Балкани няма да се защитава, печели футболът. Аз не един път съм казал, че имаме достатъчно играчи. Липсата на едни е шанс за други. Има хора, които трябва да оправдаят доверието и шанса, който ще получат“, каза още Ивайло Петев.