Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, говори на пресконференция преди утрешното гостуване на Нордселанд в групите на Лига на конференциите. Специалистът заяви, че отборът му трябва да подходи умно в срещата с датския тим. 

"Доста симпатичен отбор, следя го от години. Винаги имат добри африкански таланти. Играят комбинативен футбол, доста млад отбор. Играят футбол, без значение от резултата. Важно е ние какво ще правим и колко ще им позволим да играят", започна Петев. 

"Очаквам да отбележим един гол повече от тях. Това е турнирен мач и трябва да подходим умно. Трябва да парираме силните им страни. Всичко може да се случи във футбола", продължи треньорът. 

"Доколко изкуствената трева ще е в техен плюс ще видим. Трябва да извлечем максимума. Важното е ние какво ще правим в самия мач. Трябва да сме концентрирани, фокусирани и да не подценяваме всяка една ситуация. Имат достатъчно класа, въпреки че са малки. Имат доста добри играчи. Важно е ние как ще противодействаме, когато топката не е в наше владение. Надявам се да се представим подобаващо". 

"Искам ми се да играем стабилно в защита. Доста им се събра на някои, възможно е утре да има промени. И те са живи хора, резултатите, които следим след мачовете показват доста голям метраж. Нормално е да има умора. Много е възможно да има нови лица в утрешния мач". 

"Утрешният мач е важен. В нашата група фаворит е Фенербахче. Ние трябва да подходим максимално концентрирано и мобилизирано и да спечелим", завърши Петев.