Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, не остана никак доволен от представянето на неговия тим след домакинското равенство от 1:1 срещу Олимпия Любляна от втория предварителен кръг на Шампионска лига.

Петев сподели, че „орлите“ са играли под нивото си и пропуските, които са направили, са били решаващи за крайния изход от двубоя.

start-photo.bg
73 снимки

„Пропуските, които направихме. Държа да отбележа, не толкова добрия мач за нас. Като цяло играхме доста под нивото си, изключително голям брак през първите 20 минути. На фона на това нещо, имахме три-четири 100%-ови положения, които не успяхме да реализираме. Не знам дали контузията на Квадво Дуа повлия на развитието на мача“.

„Много грешки, неточни подования, на моменти бяхме хоатични. Създадохме достатъчно положения за турнирен мач, но не успяхме да реализираме“.

БТА / BTA
35 снимки

„Какво трябва да променим за реванша, за да победим и продължим? Да бъдем по-комбинативни, по-добри в държанието на топката и да си реализираме положенията“.

„Не мога да Ви кажа за изходящи трансфери. Сонко Сундберг ще ги видим в игра, когато преценим, че е готов“, заяви Ивайло Петев след двубоя.