Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори заяви, че Крусейдърс играе типичен британски футбол.

"Смятам, че сме готови за утрешния мач. В добра кондиция сме и ще продължаваме да се развиваме. Мачът е важен за Лудогорец. Ако не играем за победа за какво да играем", сподели бразилецът.

"В днешно време няма тайни във футбола, тъй като има достатъчно информация. Важно е с какво настроение ще излезем на терена. Аз като треньор смятам, че не може да мислим, че сме спечелили мача преди да е започнал", добави той. 

"Затова трябва да дадем най-доброто от себе си, за да постигнем целта си. Ще се изправим срещу отбор, който сипе топката в наказателното поле. Трябва да се справим с този стил на игра."

"Иска ми се утре за постигнем добър резултат, за да може реваншът да бъде по-лек за нас. В състава няма да има много голяма разлика в сравнение мача със Славия за Суперкупата на България. Целта пред Лудогорец е да държи високо ниво. Имаме потенциал, но трябва да вдигнем вътрешната конкуренция в тима. Надявам се да отговоря по най-добрия начин на доброто посрещане, което ми оказаха всички в Лудогорец", каза още Аутуори.