Защитникът на Брьондби Мартин Албрехстен, който реализира победният гол за своя тим срещу Берое заяви, че дълго ще помни попадението във вратата на старозагорци. Това бе първо попадение за бранителя в европейски клубен турнир. Той се разписа пет минути преди края на двубоя в Стара Загора и направи задачата на българския тим за реванша още по-трудна.

„Мисля, че вкарах хубав гол. Дойдохме тук да доминираме и мисля, че успяхме да го направим. Изиграхме един добър тактически мач, може би леко скучен, но това е един от начините. Не допуснахме много положения пред нашата врата, така че сме доволни“, коментира той.

„Винаги е добре, когато успяваме да запазим вратата си суха. Днес това беше много важно за нас. Следващата седмица обаче ни очаква още по-важен мач и го очакваме. Мисля, че това е това бе първият ми гол в Европа, така че ще го помня дълго време“, допълни Албрехстен .

„В следващия мач Берое ще бъде много по-агресивен, защото трябва да отбележат гол. Ние обаче ще бъдем готови и мисля, че ако вкараме нашите възможности, ще продължим напред“, завърши защитникът.