От Левски отправиха важни съвети към феновете, които ще гледат на живо реванша с Айнтрахт във Франкфурт този четвъртък. Входовете на стадиона ще бъдат отворени два часа преди началото на мача.
 
Ето какво написаха "сините" в официалния си сайт:
 
"Левскари,
 
Искаме да представим на ваше внимание информация, относно гостуването на „Айнтрахт“ във Франкфурт. Местната полиция препоръчва събиране на феновете на площад “Römerberg”, който се намира близо до градската гара и центъра. За родните фенове се препоръчва да пътуват с влак (S7/8/9) до стадиона (спирка Frankfurt am Main Stadion), докъдето ще бъдат ескортирани от полиция. Ако някой иска да планира самостоятелно пътуване до стадионa, препоръчаната опция е с трамвай (tram 20/21) до спирка Stadion Straßenbahn.
 
За пътуващите с коли, нека да си предвидят минимум 2 часа за пътуване и проверка пред стадиона. За пътуващите с автомобили трябва да се тръгне по автомагистрала А3. На разклонението Frankfurt-Süd , преминете на B44 към Frankfurt-Stadtmitte/Stadion. Оттам следвайте указателите към паркингите на стадиона. За автомобилите и автобусите на фенове на „Левски“ е определен паркинг P9  ( https://goo.gl/maps/3qVU5hUmWusrSPiu9 ), който може да бъде достигнат през Mörfelder Landstraße (извън града). Паркинг таксата за автомобили е 6 евро, а за миниванове с повече от 7 места и автобуси е 20 евро.
 
Полицията също така съветва привържениците да избягват зоната Alt Sachsenhausen и целия район около стадиона, и най-вече паркинг “Gleisdreieck”, който е предназначен за фенове на домакините. Препоръчва се в часовете преди мача привърженици, които се разхождат в центъра на града, да не носят отличителни белези на клуба.
 
Входовете на стадиона се отварят за публиката два часа преди началото на мача. Феновете на „Левски“ трябва да влязат на стадиона през вход E2. Малки чанти с обем до 20 литра могат да бъдат взети на стадиона. Всички по-големи раници и чанти са забранени и няма възможност за депозиране. Не е проблем да се вземат камери/цифрови камери (до размер 20x12x12cm) за лична употреба. Разрешен е само един обектив за камери със сменяеми обективи. Видеокамерите не са разрешени.
 
Обръщаме специално внимание на нашите привърженици и за забранените предмети и символи. Строго забранено е носенето на маска, бандана или друго, с което може да бъде прикрито лицето. Забранено е внасянето и използването на пиротехника, както и на всякакви нацистки или крайно десни символи."