Бившият наставник на Левски Емил Велев пътува заедно с отбора за Израел, където утре българският тим се изправя срещу местния Апоел Беер Шева. Кокала прогнозира победа на "сините" в утрешния двубой. Това той направи след като 26-кратният шампион на България пристигна в Израел.

"Чувствам Израел като моя втора родина, все пак изкарах доста дълго време тук. Все едно съм си в България. Естествено, че Левски има шанс срещу Апоел. Важното е играчите да са мотивирани, концентрирани, агресивни, защото израелският футбол винаги е бил такъв. На това нещо трябва да се отговори. Левски притежава добри футболисти с добри качества. Мисля, че може дори да се победи.

Последните няколко години мисля, че Беер Шева намалиха темпото и не са същия отбор, както преди. Все пак миналия сезон станаха втори след някои добри победи. Продадоха доста футболисти, но взеха и добри заместници. Мисля, че шансовете са равни, а надеждата ми е да победим с един гол. Трябва да сме позитивно настроени и да има добро настроение, но когато дойде време за игра да сме сериозни. Прогнозата ми е 0:1. Домакините ще създадат атмосфера, тъй като техните фенове са буйни, но мисля, че на “Герена” публиката ще ни помогне", заяви Велев.