Отборите на Лудогорец и Тотнъм излизат един срещу друг в 3-та среща от груповата фаза на Лига Европа. Срещата на стадион "Хювефарма Арена" е с начален час 19:55, а всичко най-интересно от нея ще бъде проследено на живо в Gong.bg. 

За бълграския шампион това е последен шанс за възраждане на надеждите за излизане от група J. Момчетата на Станислав Генчев нямат спечелена точка от първите си два мача, което прави именно двубоят с Тотнъм толкова решаващ. 

Задачата няма обаче да е никак лесна. Въпреки някои колебания, момчетата на Жозе Моуриньо се движат добре във Висшата лига, а след издънката срещу Антверп в предишния кръг, сега "шпорите" ще са максимално мотивирани да се върнат към победите и на международната сцена. 

Португалският специалист заяви на вчерашната си пресконференция, че ще разчита на възможно най-силния си отбор в Разград, включващ и звездите Хари Кейн и Хюн-Мин Сон. .

"Орлите" ще са без контузените Вандерсон, Ихинио Марин, Ренан и Григоре, а Кешерю, Десподов и Жозуе Са са под въпрос, докато съперникът няма да може да разчита на Регилон, Орие и Ламела.