Един от най-опитните играчи на Лудогорец Лукас Саша разкри каква е целта пред отбора през новия сезон. Тя е разградчани да стигнат максимално далеч в Шампионската лига. 

Бразилецът не разкри какво точно се има предвид под "много далеч". В същото време, "орлите" ще се стремят и към спечелване на осма поредна титла на страната и затова няма да си позволят отпускане на домашния фронт. 

"Клубът не спря да инвестира големи пари и с това растат и целите пред нас. Собственикът иска от нас да растем все повече и повече на европейката сцена. Вече преодоляхме първото препятствие в Шампионската лига, сега целта е да стигнем много, много, много далеч в турнира."

"Но това не трябва да става за сметка на вътрешния шампионат. Направихме много добра подготовка при Пауло Аутуори и той успя да имплементира работната си философия в отбора. След като сме шампиони последните седем сезона, трябва да продължим в същия дух. Започваме защитата на трофея у дома и нямаме право на никакви грешки", заяви Саша в Бразилия.