Ново признание получи българското съдийство, след като вчера Георги Кабаков беше назначен за мач в Шампионската лига. Стана ясно и още едно престижно назначение. Един от най-постоянните родни арбитри Ивайло Стоянов ще ръководи мач от младежката Шампионска лига.

УЕФА изпраща петричанина на мача между младежките отбори на Цървена звезда и Байерн, който ще се играе на 26 ноември. Помощници на Стоянов ще бъдат Мартин Венев и Петър Митрев. Двата отбора са на първите две места в своята група В. Байерн води с 10 точки, пред малките звездаши със 7. Следват Тотнъм с 4 и Олимпиакос с 1.

През тази есен Ивайло Стоянов се представи отлично на Европейските квалификации за юноши в Латвия, като дори беше похвален със специално писмо от делегацията на Израел. В Европейските клубни турнири пък ръководи куп важни двубои. 

Сред тях бяха срещата между Галатасарай и Пари Сен Жермен от младежката Шампионска лига, двубоят от Лига Европа между Прогрес Нидеркорн (Люксембург) и Глазгоу Рейнджърс, Линфийлд (Северна Ирландия) - Розенборг - също от Шампионската лига с много висока оценка. А общо международните му участия за 2019-а година са 14.