Полузащитникът на Лудогорец - Густаво Нонато, се очаква да излезе като титуляр в четвъртък вечер срещу Бетис в среща от 5-ия кръг на група „С“ на турнира Лига Европа. Заедно със старши треньора Анте Шимунджа двамата дадоха пресконференция по-рано днес.

„Винаги е добро чувството да играеш на стадион с много фенове, които да ни подкрепят. И утре няма да бъде различно. Особено когато играем пред нашите фенове. Ще ни помогнат със сигурност, както ни помогнаха срещу ХИК и Рома. С тяхната подкрепа да изиграем един добър мач и да победим“, заяви Нонато.

След това той разказа и как преминава подготовката на тима преди срещата със зелените от Севиля. След четири изиграни кръга в група С на турнира Бетис е начело с 10 точки, пред Лудогорец със 7, Рома има 4, а финландците от ХИК Хелзинки са с 1. Лудогорец и Бетис излизат един срещу друг утре от 19.45 часа на стадиона в Разград.

start-photo.bg
65 снимки

„Ние знаем европейските мачове колко са важни. Но треньорите се опитват да ни мотивират за всеки мач, за всяка тренировка. Така че ние се стараем да сме на ниво във всеки отделен момент, не само в мачовете, но и в тренировките. Те се опитват да вземат максимума от всеки играч. Да, европейските мачове са с друга атмосфера, но се опитваме да направим същото и в местното първенство“.

Попитан на прага на своя 10-и мач във всички турнири с екипа на шампионите как върви адаптацията, пристигналият от Интернасионал халф обясни:

„Адаптацията е процес, който усещам много добре. Вече около 2 месеца съм тука. Има различен начин на игра, различна култура. За много играчи е различно, но аз се опитвам да се адаптирам максимално. и не е само се отнася за бразилците. Всички ми помагат, не само бразилците, които са тук. Все по-добре искам да тренирам, щастлив съм и искам да направя история в Лудогорец“, каза Нонато.