Наставникът на Левски Николай Костов даде пресконференция преди реванша с Шкупи в Лигата на конференциите. Той заяви, че подценяване на съпреника няма да има, въпреки аванса от 2:0 и призова феновете да няма инциденти.

„Надявам се да подходим много сериозно към противника, мисля, че така ще и стане. Нямаме право да подценяваме противника, той има много достойнства. Теренът от първия мач не повлия само на нашата игра. Те имат много добри футболисти. Ще подходим професионално“, сподели треньорът.

„Мисля, че ще бъдем малко по-прагматични. Имаме преднина от два гола, трябва да затваряме пространствата и да не даваме шансове на противника. Това не значи, че ще играем в защита“, допълни той.

start-photo.bg
9 снимки

„Всичко е възможно относно схемата на игра, Рикардиньо е готов за игра, не сме решили дали ще играе от началото. Кристиан Димитров няма да вземе участие в този мач“, каза още Костов.

„Нашите играчи имат нужда от подкрепата на нашите фенове, радвам се, че стадионът ще бъде пълен. Шкупи са силни са в средата на терена, имат играчи, които разполагат с добра техника. Имат силен нападател“, допълни той.

„Не знам дали мога да повлияя на феновете, надявам се да няма инциденти в този мач. Да покажем добро възпитание. Сигурен съм, че нашите футболисти ще са дисциплинирани и ще покажат уважение, такова каквото ние не видяхме там“, заяви наставникът на „сините“.

„Да не говорим толкова много преди такива важни мачове. Смисълът е да излезем и да покажем достойна игра пред нашите фенове. За да може наистина да изпитваме удоволствие от играта футбол. Всички тези политически пристрастия не помагат на самата игра. Футболистите губят концентрация, качеството на играта спада. Винаги има напрежение, когато се срещат отбори от Балканите“, каза още Николай Костов.