Капитанът на Левски - Николай Михайлов, изрази очарованието си след продължаването на "сините" след 1:1 срещу ПАОК в Лига на конференциите. Михайлов си спомни за времената, когато той беше млад и сега се опитва да го наследи на младите футболисти на отбора от "Герена".

„Искрено се надявам и се радвам, че играхме добре. Имаше малшанс при техния гол, но не загубихме и тук. С оглед двата мача продължаваме заслужено. Този отбор премина през много. Знам, че феновете ни не са тук, но в България е било добре, така че тази победа е за тях. Елиминирането на ПАОК е за тях. Това е 100% бойното кръщение за младия ни отбор. Уникален опит и да натрупат самочувствие на терена. Продължаваме да работим. Чака ни път, да се възстановяваме и да си гледаме следващия мач. Времето беше тежко, показаха всичко на терена. Уникална концентрация. Благодаря на момчетата, горд съм с тях. Казах им и преди мача, но сега съм още по-горд. Тези думи са критерии за тези два мача. Не искам да деля българи и чужденци. Заслужена елиминация на огромен балкански колос. Те се изнервиха накрая. На терена израстваме и се радвам за младите момчета. За Асен Митков съм много радостен и другите“.

Антон Узунов
100 снимки

„Уникално е в Левски. Знаеш, че цялата фамилия е израснала на „Герена“. За мен този отбор ми е в сърцето. Вече с опита, който имам в Европа и го предавам на младите. В два мача с ПАОК допуснахме едно попадение само. Не само миналия сезон имахме рекорд по „сухи мрежи“. Продължаваме напред“, завърши Михайлов.