Антон Недялков сподели мнението си за предаването на DIEMA SPORT "Домът на футбола" преди реванша от Лигата на конференциите срещу Андерлехт. Той очаква далеч по-труден втори мач и се надява, че неговите съптборници няма да повторят грешките от първата среща. 

„Във втория мач отново трябва да покажем агресия и себераздаване. И двата ще искат победата. Дано има много голове и дано повечето са в наша полза“, започна той.

„За всеки един футболист е кофти, когато е извън терена и гледа отстрани, но беше и хубаво да направя един оглед, за да разбера на моята позиция кои са силните и слабите места на противника. Направихме необходимите изводи, видяхме пропуските си и се надявам, че няма да се повторят“.

„Аз съм радостен, че има нови попълнения, които да вдигнат класата в отбора. На Лудогорец му приляга да има качествени играчи в състава, радвам се, че се адаптират бързо и има пожелавам успех“.

„Всеки мач е от значение за отбор като Андерлехт, те трябва да се доказват постоянно. Утре мачът ще е много по-труден, отколкото в Разград. Те играят пред собствена публика и знаят, че ако не поправят резултата от първия мач, то ще загубят. Трябва да изиграем хладнокръвен мач утре и да се възползваме от шансовете си“, завърши Недялков.