Бразилската звезда на Лудогорец Джонатан Кафу беше спряган за трансфер къде ли не в началото на годината. Тогава разградчани го задържаха и мнозина очакваха да го продадат това лято, а за интерес от страна на западноевропейски отбори не спираше да се говори и сега. 

Две дилеми пред Дерменджиев в Литва

Но самият играч има съвсем друго намерение. Той мисли единствено и само за предстоящия сезон с разградчани, като се надява пак да играе в групите на Шампионската лига или минимум в тези на Лига Европа. Такива цели бяха поставени и от ръководството пред отбора. 

Новак в елита на Англия фаворит за подписа на Кафу

"Изкарах една кратка ваканция в Бразилия, в която обаче не се отпуснах, а тренирах, защото знаех, че ще участваме от много рано в Шампионската лига. Не исках да губя ритъм. Първият ни мач е на живот и смърт, за нас е като финал в Шампионската лига. Мотивирани сме, концентрирани сме, искаме да победим и да се класираме."

"Мисля единствено и само за Лудогорец и участието в Шампионската лига, това е моят огромен фокус сега. Искам да играем в групите или в най-лошия случай, в тези на Лига Европа. Искаме да запълним календара си до края на годината, по възможност с мачове от Шампионската лига", сподели Кафу пред изданието "Лансе" в родината си.