Големият ден за Локомотив Пловдив настъпи! Днес момчетата на Бруно Акрапович ще се изправят срещу английския гранд Тотнъм в двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата на стадиона в парка "Лаута" е с начален час 19:00, а ние от Gong.bg ще проследим срещата на живо минута по минута. 

"Смърфовете" са отявлени аутсайдери срещу четата на Жозе Моуриньо, водена от големите звезди на световния футбол, сред които Хари Кейн, Хюн-Мин Сон, Лукас Моура и други. Данните сочат, че разликата в стойността на двата е тима е над 130 пъти в полза на "шпорите". 

Въпреки това ентусиазмът из Пловдив преди срещата е невиждан. Въпреки загубата от Лудогорец като гост в изминалия кръг на efbet Лига с 1:3, хората на Акрапович отново изглеждат в добре познатата си чудесна кондиционна форма и може да потърсят изненада срещу именития си съперник в първите минути с най-силното си оръжие - пресата. 

За гостуващия тим, от своя страна, двубоят може да донесе само негативи в същинския смисъл на думата. Никой на Острова няма да приеме нищо друго освен успех и продължаване в следващия кръг. От друга страна, Моуриньо със сигурност има нужда от серия добри резултати след поражението с 0:1 от Евертън на старта на Висшата лига и информациите за брожения в неговия тим.