Треньорът на словашкия Спартак Търнава Рикардо Чеу коментира шансовете на своя тим след загубата с 2:0 срещу българския Локомотив Пловдив.

„Играем повече мачове спрямо Локомотив в последните дни. Не смятам, че Локомотив бяха много по-добри, но ние не реализирахме шансовете си. Ние сме млад отбор и допускаме грешки, нормално е. Имаме обаче и домакински двубой, на който се надявам да успеем да обърнем развоя на събитията“, заяви треньорът на гостуващия отбор.

„Трябва да сме по-агресивно. Локомотив днес бяха много по-агресивни, допуснахме много грешки на преходи в двете фаза на играта и трябва да подобрим това на реванша. Трябва да се подобряваме във всеки един ден, защото отборът ни е изцяло нов почти. Стратегията на реванша ще е различна, защото губим в резултата с 2:0“.

„Всичко е в главите на играчите. Ние имаме качество, въпросът е да сме агресивни и позитивни, за да извлечем по-добър резултат,. Сега трябва да гледам към двубоя в родното първенство. Заедно с нашите фенове вярвам, че ще се сме много по-силни“, завърши наставникът на Търнава.