Днес Лудогорец гостува на Малмьо в първи плейофен мач за влизане в групите на Шампионската лига. "Орлите" стигнаха дотук след изключително драматичен двубой и дузпи у дома срещу Олимпиакос, докато шведите се справиха с Гласгоу Рейнджърс.

Наставникът на българския шампион Валдас Дамбраускас сподели, че отборът му е готов да напише собствената си история в турнира и заяви, че те вече са завоювали сребърния медал, правейки сравнение с Олимпийските игри, а сега ще се борят за златния.

Днес треньорът ще заложи отново на схема 3-4-2-1. Той я пусна за пръв път този сезон в реванша с Олимпиакос, като в този мач неговият тим определено игра много добре. И тъй като литовецът е останал много доволен от представянето на своя тим, сега отново ще заложи на нея. Единствената промяна е наложителна, тъй като наказан е Кирил Десподов. Въпреки това той пътува със съотборниците си, за да ги подкрепи в тежките минути, които ще имат на "Еледа". Очаква се той да бъде заменен от Бърнард Текпетей. Ганаецът не игра в реванша с Олимпиакос, защото изтърпява ще санкция за три натрупани жълти картона.

Първият съдийски сигнал ще бъде даден в 22:00 часа българско време и ще може да го проследите на живо в Gong.bg.