Футболистът на Тотнъм Муса Сисоко говори преди двубоя срещу Лудогорец в Лига Европа в четвъртък вечерта. Полузащитникът на "шпорите" коментира, че очаква тежък двубой, тъй като според него българският шампион е добър отбор и разполага с качествени играчи. Французинът смята, че мачът с "орлите" не трябва да бъде подценяван.  

„Всички бяхме разочаровани от резултата миналата седмица, защото не играхме добре. Ние искаме да спечелим колкото се може повече мачове, за да се класираме по-бързо за следващата фаза. Това не беше приемливо и мисля, че утре е добра възможност да покажем, че сме сме си взели поуките от този мач", започна Сисоко.

„Ще бъде тежък мач. Те са добър отбор, имат добри играчи. Трябва да отидем там с характер и позитивно настроение и да спечелим. Не трябва да допускаме загуба, защото ще стане тежко за нас по-нататък. Трябва да сме сигурни, че ще спечелим трите точки“, каза французинът за мача с Лудогорец.

„Имаме много мачове. Хубавото е, че имаме силен състав. Моят фокус е мач за мач. Искаме да стигнем колкото се може по-надалеч. Така големите отбори печелят трофеи. Фокусирани сме за мача утре и трябва да сме сигурни, че ще спечелим. След това ще мислим за мача в неделя. Всеки мач е важен, не трябва да го подценяваме. Всеки в състава знае колко е важен този мач и сме готови за битка“, каза още Сисоко.