Защитникът на Лудогорец Козмин Моци коментира отпадането от Видеотон във втория предварителен кръг на Шампионската лига. Бранителят отчете, че разградчани не са се представили на ниво, а на въпрос за съдийството на австриеца Мануел Шуетенгрубер, румънецът заяви, че „орлите“ трябва да побеждават дори рефер да е наставникът на противника.

Припомняме, че арбитърът изгони Върджил Мисиджан в 40-ата минута с втори жълт картон, като решението му породи дискусии.

„Не играхме, както трябва и не вкарахме. Получихме гол от корнер знаехме, че чакат статични положения, играят добре в защита“, коментира още защитникът.  

„Днес ние се подведохме по играта им. И така паднахме. Трябва да сме по-умни, да гледаме играта си“, продължи Моци.

„На терена винаги трябва да контролираш емоцията си. Всички искаме много, много повече от всички искахме да сме в Шампионската лига. И когато срещу теб е един отбор, който само се защитава и оставихме с десет човека, се подведохме. Това не бе добре за нас. Не бяхме концентрирани върху играта си. Ако бяхме играли както в Разград срещу Крусейдърс, нямаше как паднем. Не играехме това, което тренирахме“.

„Най-добрата година за Лудогорец, бе преди три-четири години. Резултатите не са така добри като преди“.

„Може да излезем от това положение, защото сме добри играчи. Имаме още един шанс – да влезем в групите на Лига Европа. За нас това трябва да е най-важната цел“.

„Днес паднахме. Не играхме, както трябва. Този отбор нямаше положения за 180 минути. Разчиташе на статичните положения. Нормално с човек по-малко да има повече напрежение пред нашата врата“.

„Ние трябва да бием и ако свири треньорът на този отбор свири“, завърши Моци на въпрос за съдийството.