Централният защитник на Лудогорец Козмин Моци вярва, че тимът ще влезе освободен в дуела срещу Еспаньол от Лига Европа в четвъртък вечер. Румънският национал заяви, че такъв е ефектът от постигнатите две поредни победи в група Н и обяви, че очаква тимът да се поздрави с успех и над испанците.

„Настроението е добре. Всички се чувстваме добре. Тренираме добре, готвим се за този мач и утре чакаме да вземем трите точки”, коментира Моци пред „Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

„Повече самочувствие ти носи, когато имаш 6 точки след първите 2 мача. Може да играеш спокойно, нямаш никакво напрежение. Всеки знае, че когато ние сме спокойни, играем както трябва. Никой не може да ни победи тук.”

„Аз чакам по-труден мач, защото според мен те са най-добрият съперник. Един отбор, който идва от испанското първенство, но пак казвам – тренираме, подготвяме се и няма никакъв проблем да вземем точка или точки срещу Еспаньол.”

„Още от началото го повтарям, когато научих за името на трибуната. Приятно е, когато хората имат доверие в теб и си важна част от този отбор. Утре не е важно, че тази трибуна ще бъде пълна. По-важно е, че целият стадион ще бъде пълен и ще ни подкрепя 90 минути.”

„Няма никакъв проблем – за всеки футболист знае, че идва миг, когато не може да играеш във всеки мач. Имаме треньор, който решава и взима възможно най-добрите решения. В последните 8 мача имаме 8 победи. Аз нямам никакъв проблем. Когато трябва да влизам, ще го правя.”

„Станислав Генчев промени много неща. Не искам да ги назовавам, защото не желая да се говори, че имам проблеми с предишния треньор. Доста неща се промениха към добро. Ние имаме неговото доверие и даваме всичко от себе си, за да помогнем и на нас, и на него.”

„Чакам да сложа звезда върху фланелката на Лудогорец и после ще спра. Мисля, че мога да играя, докато тимът спечели 10 титли. Не е само до резултатите. Още от началото, когато дойдох – вярно, беше малко тежко с езика, с всичко, но сега се чувствам добре, както и моето семейство.”

„Още е рано да говорим за титла. Доста мачове предстоят. Ние вече сме на първо място, това е нашата цел. До декември трябва да останем там, а след това да се подготвим за спечелване на титлата. Конкуренти? Досега виждате, че Левски и Локо Пловдив са най-близо до нас. Показват добра игра, натрупаха доста точки. ЦСКА също не са лош отбор само че последните им резултатите не са толкова добри за тях”, завърши Моци.