Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде редовния си брифинг преди втория мач от груповата фаза на Лигата на конференциите утре. „Червените” приемат на стадион „Васил Левски” норвежкия Бодьо/Глимт от 19:45 часа.

Ето какво сподели специалистът преди срещата:

Очаквам добра игра. Да се противопоставим по най- добрия начин. Да надделеем и да спечелим мача. Това е целта, за това работим и се надявам , с божията помощ, дано успеем. Този мач с Левски само може да ни помогне за самочувствието и увереността. Когато се побеждава отборът набира скорост, набира самочувствие, подобряваме по-лесно всички компоненти. Не мисля, че може да ни повлияе негативно. Порадвахме се в съблекалнята и веднага след това започнахме подготовка за този мач, който трябва да спечелим утре.

Няма слаби отбор. Всеки отбор търси победата по свой начин. Схемата им е идентична на нашата с една малка разлика в центъра на терена. Това е един триъгълник, който може да се върти и в обратна посока, така че дали с двама дефанзивни или двама офанзивни, това няма толкова голямо значение. Ще бъде интересен мач, имат физически здрави футболисти, ръстови, но и технични. Играят техничен футбол, нещо, което ще ни даде възможност и ние от наша страна да покажем силните качества, които притежаваме. Правят висока преса с бързите си хора в предни позиции. Надявам се точно тук да се справим и да успеем да ги изненадаме.

Всеки мач си има своето значение. Този мач също. Играем вкъщи пред  12-ия играч, Тяхната помощ е изключително важна, знам, че те ще дойдат и ще подкрепят отбора, така както винаги го правят.