Големият герой за Левски в реванша със Сутиеска беше вратарят и капитан на отбора Божидар Митрев. Той отрази двата най-чисти шанса пред вратата си и беше в основата на класирането за следващата фаза в Лига Европа. След края на битката той сподели пред DIEMA SPORT, че е очаквал мачът да бъде точно толкова труден, колкото и се получи.

"Бях сигурен, че ще е точно такъв мачът, труден. Първата част държахме топката, незнайно защо второто им дадохме инициативата. Видя се, че Сутиеска са сериозен, физически отбор. Имаха няколко шанса, но хубавото е, че не вкараха. Най-важното е, че отборът се класира, затова сме всички на терена, за да помагаме", заяви Митрев само пред DIEMA SPORT.

Левски сложи край на черна прокоба и с малко късмет

Следващият съперник за "сините" е хърватският Хайдук, който се очертава много тежък за преодоляване. Според вратаря, най-важното е левскарите да се възстановят и след това ще преценяват силните и слабите страни на опонента.

"Има една седмица до мача с Хайдук, първо трябва да починем и да се възстановим. Всички знаят какъв отбор е Хайдук, надявам се да станат два добри двубоя. Всеки един мач трябва да изчистваме грешките, но с всеки мач повече нещата ще се изчистват", заяви Митрев и накрая благодари на феновете.

"Страхотни фенове, имах чувството, че играем в България, някъде до София. Много добри бяха, усетихме подкрепата им. Поздравления и за тях, честитя им класирането", завърши капитанът на Левски след края на двубоя.