Капитанът на Левски, Николай Михайлов, сподели, че обстановката при "сините" е нормална преди ключовия реванш с ПАОК от втория кръг на квалификациите в Лигата на конференциите. Той допълни, че има малко напрежение, което обаче е необходимо, за да могат играчите да са нащрек. 

Десислава Комарова
12 снимки

„Обстановката е нормална, подготвени сме добре за мача. Следва последна тренировка и дано сме здрави за утре. Знаем какво да очакваме утре – една хубава европейска вечер. Подготвени сме за добър резултат и след първия мач целта ще е да се класираме напред. Винаги има по малко напрежение преди такива мачове, но това е нормална част от нещата – трябва да го има преди подобни срещи, за да се държат нащрек играчите“, започна стражът.

„Подготвили сме се добре за утре, както казах. Естествено феновете ще ни липсват, но усещаме тяхната подкрепа през цялото време от България. Трябва да излезем горди и с високо вдигнати глави от тази среща. Казах го преди първия мач, че който не може да играе под напрежение, значи не е за Левски. Това е мястото на Левски – в Европа, в борба за титли и купи. Поели сме по този път и се надявам утре да вземем добър резултат, за да зарадваме привържениците“, завърши Михайлов.