Звездата на Лудогорец Марселиньо по думите му вече е наясно срещу какъв съперник се изправят "орлите" в сряда вечер в Шампионската лига. Разградчани са гледали много мачове на Апоел Беер Шева, като според бразилеца с български паспорт, най-добре ще е да се постигне голям резултат, за да се улесни реваншът другата седмица. 

"Гледали сме достатъчно видео и знаем какъв отбор е срещу нас. Гледахме двата им мача от предишния кръг, знам вече стила им. Искам да направим голям мач и да направим всичко възможно да постигнем голям резултат, за да ни е по-лесно в Разград", заяви Марселиньо и коментира атмосферните условия в Израел. 

"Времето е различно от това в България. Но както каза треньорът, това е нашата професия и няма какво да мислим за времето. Ние трябва да мислим за мача, да сме концентрирани за сряда вечер", заяви още асът на шампионите.

Според него, най-важно ще е Лудогорец да демонстрира концентрация в тази битка, за да не се получи неприятният развой, както беше на първия мач с Жалгирис в Литва предния кръг.  

"Първия мач в Литва нямахме концентрация, но във втория тя беше налице и направихме голям мач. И сега трябва да е по същия начин - да сме концентрирани. Във втория мач с Жалгирис се видя, само концентрация ни е нужно и всичко ще е, както трябва", заяви Марселиньо и накрая говори за опасните страни на съперника. 

"Във футбола няма само един опасен играч, опасната игра е от целия отбор. Всеки казва, че Кристиано Роналдо е опасен, но Тони Кроос, Серхио Рамос трябва да му подават, така че няма само един опасен футболист", завърши Марселиньо.