Перлата в лятната селекция на Левски към момента Жорди Гомес не може да издържи повече от половин час, ако се появи на терена в момента. Испанецът все още има да наваксва с подготовката и точно това е причината да остане резерва в двубоя с Хайдук в четвъртък вечер. 

Той се присъедини към "сините" едва преди няколко дни и въпреки усилените тренировки, все още не може да стигне до желаното физическо ниво. Точно затова, ако се наложи, ще се появи на терена в заключителните 30 минути и на него ще се разчита да поведе отбора. 

Спас Русев, Боримиров и... Тони Калво убедили Гомес за Левски

Другото ново попълнение на столичния гранд Нелуц Рошу е в доста по-добро състояние и ще може да започне от първата минута. Все още не е ясно кой ще е партньорът му в центъра на терена, защото всичко зависи от позицията, на която ще бъде използван Роман Прохазка. 

Ако словакът е десен бек в тази среща, където да стартира на мястото на представилия се неубедително срещу Сутиеска Милош Цветкович, то партньорът на Рошу ще е друг. Добрата новина за Николай Митов е, че напълно възстановен е Антонио Вутов и ще може да е титуляр.