Емоционалната стойност на победата на Левски над Апоел Беер Шева с късния гол на Роналдо може да е неизмерима, но прагматизмът и цялата ситуация в клуба изисква да се отбележи и финансовата печалба, която този успех носи. Справката показва, че приходите от елиминирането на израелския тим ще са не по-малко от 2,325 млн. евро, пише ""Мач Телеграф".
 
В тази цифра постоянните величини са сумите, залегнали в наградния фонд на УЕФА за турнира Лигата на конференциите. За успеха над Шкупи вече бе коментирано, че на "Герена" очакват превод в размер на 350 хил. евро. Този над Апоел Беер Шева гарантира още 550 хил. евро. Според регламента, участниците в плейофа за влизане в групите получават още 750 хил. евро. Така, независимо от развръзката на двубоя с Айнтрахт Франкфурт, "сините" вече могат да калкулират приход от 1 650 000 евро! Ако стане чудо и Левски отстрани и финалиста в за Купата на Германия и победител в Лига Европа за 2022 г., тогава буквално се скача в друго измерение. Всеки участник в груповата фаза на Лигата на конференциите ще вземе гарантирани 2,94 млн. евро. 
 
Към парите от УЕФА трябва да прибавим и приходите от билети и телевизионни права. Особено последните може да са доста солидни за двубоя с Айнтрахт, но за момента няма точни данни, затова е трудно да ги прибавим в сметката. От продажбата на билети за мачовете с Шкупи и Апоел обаче в касата на клуба са влезли не по-малко от 750 хил. лева. Такава е сметката, ако усредним продадените билети за 15 000 на мач и ги умножим по 25 лв. средна цена за пропуск. От очакваните поне 30 000 души за домакинството на Айнтрахт, дори при такава цена на талоните, приходът няма да е по-малък от 500 хил. лева. В крайна сметка, след приравняването в евро и прибавянето им към сметките, които направихме досега, сумата става внушителна и реално може да даде глътка въздух на клуба в търсенето на толкова важното устойчиво развитие.