Продажбата на билети за мача от 1/16-финалите на турнира Лига Европа между Лудогорец и Милан стартира на 18 януари. В рамките на два дни на касите на тренировъчния комплекс "Гнездо на орли" ще бъдат обслужвани само притежателите на абонаментни карти и членовете на фенклубовете на Лудогорец в страната, съобщиха от клуба. 

Лудогорец се събра в пълен състав в Турция

Най-редовните посетители на "Лудогорец Арена" ще имат право да закупят до 3 билета на човек. Ограничение ще има единствено в блокове 3 и 4 на сектор В, където ще се продава само по един билет на картодържател. Допълнително ще бъдат обявени датите и местата за свободна продажба на билети.

Цените са следните:
- Централна трибуна - 90 лв.
- Сектор А1- 75 лв.
- Сектор В /блокове 3 и 4/ - 90 лв.
- Сектор В /блокове 1, 2,5 и 6 - 75 лв.
- Трибуна "Моци" - 50 лв.

За двубоя ПФК Лудогорец - Милан ще има строг пропусквателен режим, като билетите ще бъдат съпътствани с поименен ваучер. Неговата цел е да удостовери, че притежателят му е закупил билет съгласно правилата за двубоя ПФК Лудогорец - Милан. Във ваучера освен имената на посетителя и неговото място на стадиона, са упоменати и всички правила, които трябва да бъдат спазвани по време на мача.

Ръководството на клуба уведомява всички посетители на двубоя да носят билет, ваучер и документ за самоличност. Лицата, чийто имена от документите за самоличност не съвпадат с тези от ваучера, няма да бъдат допускани на стадиона. Лудогорец ще уведоми допълнително за реда и начина за подмяна на ваучер в случай, че притежател на билет е възпрепятстван до дойде на мача.