Добра новина получи временният треньор на Лудогорец Захари Сираков преди старта на „орлите“ в основната фаза на Лига Европа срещу Славия Прага утре от 22:00 часа в Разград. 

Той ще може да разчита на своя лидер в халфовата линия Якуб Пьотровски. Полският национал не игра в последните два мача – със Славия и Локо Сф, заради лек здравословен проблем, като от клуба обявиха официално, че той дори се е прибрал в Полша.

Вчера от Разград пуснаха видео след тренировката, на което Пьотровски заяви: „Здравейте, фенове на Лудогорец, току-що завършихме тежка тренировка, подготвяме се за мача срещу Славия Прага. Надявам се да ви видя на стадиона и да ни подкрепите. До нови срещи!“, обяви полякът.

Този сезон не започва много силно за него, след като през миналия той беше най-добрият футболист на Лудогорец. Пьотровски не успя да проведе нормална лятна подготовка, защото участва с Полша на Евро 2024, където записа 2 мача. Това се отразява на формата му, като към момента той има няма гол, а е дал само една асистенция. Записал е 12 срещи във всички турнири.