Отборът на Лудогорец започва преследването на своята мечта – повторно влизане в групите на Шампионската лига. Разградчани се изправя тази вечер срещу състава на Младост Подгорица в мач от втория предварителен кръг на турнира на богатите.

Срещата е от 20.30 часа на стадион „Лудогорец Арена“, а „орлите“ са сочени за фаворит. Това загатна и наставникът на черногорците Никола Ракойевич.

Същевременно в редиците на шампионите цари оптимизъм, който сочи, че кошмарното представяне през миналия сезон срещу Милсами е забравено. Треньорът на „зелените“ Георги Дерменджиев обяви уверено, че неговите момчета ще излязат краен победител от двете срещи.

С изключение на Витиня, който е с травма, специалистът ще може да разчита на всички останали свои възпитаници.

Предварителните очаквания са, че разградчани няма да срещнат затруднения срещу опонента си, а феновете да окажат мощна подкрепа на своите любимци. 4000 билета за „Лудогорец Арена“ са вече изкупени. Мерките за сигурност пък ще бъдат завишени.

Главен съдия на мача ще бъде Сергей Лапочкин.

Срещата между Лудогорец и Младост Подгорица ще може да следите в сайта Gong.bg, на Gong Play, по Diema Sport и на честотите на Дарик радио.