Клаудиу Кешеру е картотекиран за новия сезон в efbet Лига, но няма да играе утре срещу Локомотив Пловдив. Причината е ясна – той очевидно не попада в плановете на треньора Валдас Дамбраускас, по чието желание румънецът не бе картотекиран за двубоите с Мура. Кешеру изобщо не бе с отбора в Словения и в последните дни тренира сам, като сега не и с тима в Пловдив, където Лудогорец е на лагер, пише „Мач Телеграф“.

Антон Узунов
41 снимки

Странното е, че Кешеру започна като титуляр в първия официален двубой – 1:0 срещу Шахтьор Солигорск. Но не впечатли с изявите си и бе заменен. Това за момента е и последният му мач със зеления екип, защото той не игра в реванша с беларусите, както и в двубоя с ЦСКА за Суперкупата на България. Вече стана дума, че Кешеру изобщо не пътува до Словения.

Така утре атаката на Лудогорец ще бъде водена от Пиерос Сотириу, който изглежда без алтернативен, тъй като Ихинио Марин още не е възстановен от тежката травма, която го извади от игра за над 10 месеца. Все пак резерва на кипъреца ще бъде Елвис Ману, който по принцип не е централен нападател, но при нужда е ползван на тази позиция.

Повече подробности четете в днешния брой на „Мач Телеграф“