Шампионът Лудогорец приема швейцарския Цюрих в последния си мач от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят е тази вечер от 22 часа на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград.

Тимът на Антони Здравков вече изгуби всякакви шансове за продължаване напред в турнира, заемайки последното място в група А. „Зелените“ имат в актива си едва три точки след три равенства и две поражения, а днес ще търси първия си успех в тазгодишната надпревара.

Двубоят в Разград не предлага кой знае каква интрига, като се има предвид, че Цюрих също знае съдбата си. Швейцарците вече си осигуриха място в елиминационната фаза, като единствената въпросителна пред тях е дали ще завършат на първо или второ място в групата. За момента лидер е тимът на Байер Леверкузен, който гостува на АЕК Ларнака в Кипър.

Старши треньорът Тони Здравков не може да използва румънския защитник Козмин Моци, който е наказан за срещата. Специалистът няма други сериозни кадрови промени и се очаква да заложи на основния си състав, в търсене на успеха.

Гостите от Цюрих нямат никакви проблеми с контузени или наказани състезатели си също ще разполагат с най-доброто.