С трима вратари замина Лудогорец за гостуването на Торпедо Кутаиси в плейофа за групите на Лига Европа.

Бразилецът Ренан дос Сантос не е напълно възстановен от травмата, която получи на загрявката за мача срещу Зрински преди седмица. Той получи болки в адукторите и бе сменен от Хорхе Броун, който пази и срещу ЦСКА-София. Резерва срещу "червените" пък бе Даниел Наумов, който тръгна с отбора за Тбилиси.

Българският шампион пътува до Грузия, където в четвъртък от 19 часа излиза за първия мач от изключително важния дуел. Както винаги, срещата можете да проследите минута по минута в Gong.bg и на честотите на Дарик радио. Срещата можете да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Ренан дос Сантос (вдясно) в действие срещу Меска от Берое.

източник: LAP.bg

Ренан също е в групата по настояване на наставника Пауло Аутуори. Макар че стражът няма как да играе, тъй като не е готов, бразилският специалист е пожелал тимът да пътува в пълен състав.

С общо 22-ма играчи българският шампион замина за Грузия. В това число влиза и младият Доминик Янков, който замени в групата контузения Лукас Саша. Саша получи удар в лицето по време на първия мач със Зрински и претърпя операция, която ще го извади от терените поне за два месеца.