Лудогорец заминава за Босна и Херцеговина в сряда в 11,30 часа с чартърен полет от София до Мостар. Футболисти и треньори се очаква да бъдат на Терминал 2 на аерогарата около 10,40 часа.

В четвъртък в 21,00 часа шампионите излизат срещу Зрински в реванш от третия предварителен кръг на Лига Европа. Двубоят ще се играе на стадион "Пекара" в Широки брег, който се намира на 21 километра от Мостар.

Същия ден в 18,15 часа главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутори ще даде пресконференция, а официалната тренировка на тима преди двубоя с босненския първенец започва в 20,00 часа. Лудогорец се прибира в България в петък с полет от Мостар до Варна. Самолетът на отбора се очаква да кацне в морската столица около 15,30 часа.

Лудогорец обяви на феновете си, които възнамеряват на наблюдават на живо мача със Зрински в Широки брег, че същия ден ще могат да си закупят билети за сектора за гостуващи привърженици. Два часа преди началото на мача ще бъде отворена каса до входа на източната трибуна. Цената на един билет е 10 конвентируеми марки.