Българският шампион Лудогорец посреща Астана в реванша от третия предварителен кръг на Лига Европа. Срещата на "Хювефарма Арена" в Разград стартира в 21:00 часа и ще бъде излъчвана пряко по DIEMA SPORT 3. На Gong.bg съшо ще проследим най-интересното от двубоя.


Мачът в Казахстан приключи с успех 2:1 за Астана и сега "орлите" ще търсят пълния обрат у дома. Крайният победител от двойката ще срещне Аякс в плейофите за влизане в групите на Лига Европа, а отпадналият тим ще продължи в Лига на конференциите.

В дните между двата двубоя с Астана, Лудогорец удари ЦСКА с 3:0 в Разград. Това със сиугрност е резултат, който дава много самочувствие на българския тим, влизайки в реванша с Астана. Казахстанците пък нямаха мач в първенството си заради неговата пауза и така влизат като по-отпочиналият тим.

startphoto.bg
57 снимки

Все още не е ясно дали Серджио Падт и Доминик Янков ще вземат участие в срещата, след като пропуснаха двубоя с ЦСКА в родния шампионат заради травми. На тяхно място играха Симон Слуга и Иван Йорданов. 

„Не мисля, че Астана ще изглежда по различен начин. Там има изграден стил от доста години. Важно е ние по какъв начин ще действаме и какво ще правим. Имам увереност, че може да решим всичко в редовното време", заяви треньорът на разградчани Ивайло Петев на пресконференция.

Елитният английски рефер Антъни Тейлър ще ръководи двубоя на "Хювефарма Арена".