Лудогорец излиза тази вечер в първи мач от втория предварителен кръг на Шампионска лига. Разградчани приемат словенския шампион Олимпия Любляна от 21:45 часа на „Хювефарма Арена“. Двубоя може да гледате по DIEMA SPORT 3, а също и да го проследите на Gong.bg.

„Зелените“ набързо натрупаха четири мача във всички турнири, още преди да е минал месец юли. В тези 4 двубоя представянето на разградачани бе коренно различно.

В първите два мача бяха инкасирани срамни по думите на треньора Ивайло Петев загуби от Балкани с 0:2 и от Крумовград с 1:3. В следващите две срещи обаче първенецът на България показа съвсем различно лице и първо отстрани косовския тим след разгром с 4:0, а след това взе и първи точки в шампионата след 5:0 над Етър.

На пресконференцията си преди двубоя наставникът Петев отказа да коментира трансфера на Сонко Сундберг, но заяви, че рекордното попълнение Квадво Дуа е готов за игра.

„Драконите“ от Любляна са кръг назад в първенството си. Олимпия има само един шампионатен мач – загуба от Копер с 1:2. В първия квалификационне кръг столичният гранд елиминира Валмиера след две победи с резултата от мача с Копер.