Шампионът на България Лудогорец се старае да не издава нищо около стартовия състав, с който ще излезе в тазвечершния реванш от третия предварителен кръг на Шампионската лига срещу Апоел Беер Шева.

Треньорът на Апоел: Все още нищо не решено

Срещата започва тази вечер от 21 часа, като ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT и онлайн на GONG PLAY. Можете да я проследите минута по минута в Gong.bg, а също така и на честотите на Дарик радио.

Според информация на Дарик радио наставникът Георги Дерменджиев е напълно наясно с титулярните 11, като на този етап ги пази единствено за себе си и своите помощници. Знае се само, че намерението на 62-годишния специалист е да се придържа към познатата тактическа постройка 4-2-3-1.

Разград осъмна зелен

По всяка вероятност двете големи въпросителни пред Дерменджиев касаят защитната линия и позицията на централния нападател. Старши треньорът на Лудогорец трябва да реши кой ще партнира на ветерана Козмин Моци в центъра на отбраната – Георги Терзиев или украинеца Игор Пластун. Колкото до случващото се в предни позиции всичко зависи от това дали ще бъде предпочетен Клаудиу Кешеру или Джонатан Кафу като човека на върха на атаката. Ако това е румънецът, то Кафу и Вандерсон ще бъдат поставени по фланговете, а Марселиньо ще заеме коронната си позиция. При положение, че Кафу бъде избран да води атаката, то най-вероятно сред стартовите 11 ще попадне Върджил Мисиджан.