Лудогорец има най-приятната задача за отбор, който участва в евротурнирите - да изиграе протоколен реванш. А че този срещу Крусейдърс във втория квалификационен кръг на Шампионската лига ще е именно такъв, е повече от ясно за всички. 

Защото разградчани си свършиха работата изцяло в първия мач, когато спукаха от бой северноирландския си съперник със 7:0. И място за обрат няма и няма как да има, особено с огромната разлика в класите между двата тима. 

Тази огромна преднина ще позволи на наставника на "орлите" Пауло Аутуори да разчита на повече резерви, които ще получат своя шанс за изява и възможност да покажат качества. Само така ще имат шанс да се преборят за място в титулярния състав на шампионите. 

Бразилският специалист осави у нас Клаудиу Кешеру и Густаво Кампаняро, които имат леки проблеми. Те няма да им попречат да участват в следващите мачове, а здравето им беше предпазено превантивно. 

Това отваря място за младия талант Доминик Янков, който има голяма вероятност да започне като титуляр в Белфаст. Други младоци и резерви също се очаква да получат своя голям шанс за изява. 

 Лудогорец вече прати екип на мача между Видеотон и Дюделанж в Будапеща, като един от тези два тима ще е следващият съперник на "орлите" в Шампионската лига. Преки впечатления от изявите на тези тимове ще добие помощникът на Аутуори Антони Здравков. 

Протоколният мач между българския шампион и аматьорите от Крусейдърс е от 22:00 часа тази вечер и ще бъде излъчван по DIEMA SPORT 2. За вас ще го следим минута по минута на GONG.BG, а ще можете да го гледате онлайн и на PLAY DIEMA XTRA.