Лудогорец приема Цървена звезда във втория си мач от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят е тази вечер от 22:00 часа на стадион „Хювефарма Арена" и ще бъде ръководен от френския съдия Жером Брисар.
 
Българският шампион отново ще бъде воден от Валдас Дамбраускас, който не бе край тъчлинията по време на първата среща от Лига Европа с Мидтиланд заради коронавирус. Пред него сега обаче има доста кадрови проблеми. Аут със сигурност е капитанът Антон Недялков, който не успя да се възстанови за разлика от Кирил Десподов. "Орлите" ще бъдат и без Ихинио Марин, Каули и Вандерсон. Добрата новина е, че Мавис Чибота вече е здрав и ще бъде в групата за мача.  
 
Далеч по-тежки са проблемите в лагера на Цървена звезда. Четирима играчи останаха в Сърбия заради коронавирус - бившият вратар на Лудогорец Милан Борян, Дегенек, Драгович и Катай. С контузии пък са Кръстичич и Гаич. Това, което кара треньорът Деян Станкович да се усвихва в последните дни, е завръщането в тима на  нападателите Бен Ел Фарду и Милан Павков.
 
ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
 
ЛУДОГОРЕЦ: Кахлина, Пластун, Жосуе Са, Вердон, Сисиньо, Гонсалвеш, Баджи, Пинас, Текепетей, Десподов, Сотириу
Резерви: Пад, Д. Христов, Икоко, Г. Терзиев, Шоу, Алекс Сантана, Д. Янков, Чибота, Ротариу, Д. Митков, Ману
Треньор Валдас Дамбраускас
 
ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА: Попович, Гобелич, Еракович, Панко, Вродич, Саного, Иванич, Бен, Канга, Живкович, Диони  
Резерви: Гордич, Н. Петрович, П. Станич, В. Николич, Сърнич, Фалко, Павков
Треньор Деян Станкович