Наставникът на Лудогорец Бруно Рибейро сподели мнението си след двубоя с Университатя Крайова, спечелен от тима му с 1:0. Той е доволен от представянето на тима си и на нападателя Цветелин Чунчуков, който вкара единственото попадение. Но португалецът чака и още един таран. 

"Доволен съм, времето беше много топло. Играчите се измориха от високите температури. Но момчетата се представиха добре и се надявам да продължим по пътя на победите и в официалните мачове, които скоро започват", сподели Рибейро пред Diema Sport. 

"Много съм доволен от представянето на Чунчуков. Той още свиква с отбора, но се представя добре и се опитва да се сработи с тях. Аз обаче съм доволен не само от него, а от всички играчи. Вървим в правилна посока." 

"Всички играят с голямо удоволствие и дават максимума от себе си. Новите ще ни дадат по-голямо качество. Чакаме още и един качествен нападател, който ще уравновеси отбора и ще сме готови", каза още Рибейро. 

Той сподели очакванията си за старта на шампионата, както и говори за състоянието на контузения Витиня, който напусна принудително контролата с румънците още преди почивката. 

"Жребият е такъв, но няма какво да направим. Така се случи да играем срещу добри отбори навън в началните кръгове, но ние ще преследваме победата и продължаваме напред." 

"Все още не знам какво е състоянието на Витиня. Ще говоря с доктора и се надявам всичко да е наред. Но теренът беше много твърд и не много добър", завърши треньорът на шампионите.