Титулярният полузащитник на Лудогорец Густаво Кампаняро отпадна от групата на тима за гостуването на Леверкузен в в петия кръг на груповата фаза в Лига Европа. Той е получил болки още в мача срещу Локо Пд и не можа да се възстанови.

Двубоят е в четвъртък от 19.55 ч. наше време, а нашият отбор вече изгуби шансове за продължаване в елиминационната фаза.

За сметка на това в групата за Германия попадна Джоди Лукоки - той също получи травма в Пловдив, но пътува с отбора, въпреки че шансовете му да играе не са много големи.

Сред пътуващите е и Натанаел, който обаче е наказан. Със сигурност на резервната скамейка на Лудогорец ще попадне младият Доминик Янков. Тони Здравков се подсигури и с включването на трети вратар в състава в лицето на Даниел Наумов.

Още няколко футболисти на българския шампион имат различни болежки, които могат да променят предварителните планове на треньора.

От началото на сезона в Лудогорец се оформи титулярна единайсеторка за важните мачове, която обаче сега наставникът на шампионите няма как да използва пълноценно.

Веско Вълчев, специален пратеник на Дарик радио в Германия