Отборът на Копенхаген приема тима на Локомотив Пловдив в мач-реванш от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Срещата на стадион „Паркен“ започва в 21:00 часа българско време и ще можете да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от сблъсъка.

„Черно-белите“ успяха да измъкнат равенство от 1:1 в първата среща на родна земя и гледат с оптимизъм преди реванша. В отбора се готвят за нов паметен сблъсък в Европа след драматичната победа, с дузпи, над чешкия Словачко в предишния кръг. Пловдивчани няма какво да губят в този мач и това може да се счете за леко предимство, макар че датчаните си остават фаворит.

Антон Узунов
49 снимки

Треньорът на „смърфовете“ Александър Тунчев сподели, че отборът трябва да играе освободено, за да покаже своята игра и, че ще направят всичко възможно да ги отстранят.

Наставникът на Локо Пд няма да може да разчита единствено на наказания Айнъв Иванов, докато за Лукас Салинас ще се решава преди мача дали ще бъде на разположение.

Треньорът на датчаните Йес Труп ще трябва да се оправя без контузения Овиедо.


21:00 часа | КОПЕНХАГЕН – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ  /  (1:1 в първия мач)

Лига на конференциите, III-и квалификационен кръг, мач-реванш

Вероятни състави на двата отбора:

КОПЕНХАГЕН (4-2-3-1): Грабара – Дикс, Хочалава, Нелсон, Кристиансен – Зека, Фалк – Стаге, Винд, Дарами – Вилчек

Старши треньор: Йес Торуп

ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ (3-4-1-2): Илко Пиргов – Кристиан Гомис, Артур Крачун, Милош Петрович – Бирсент Карагарен, Петър Витанов, Емил Янчев, Конър Руан – Парвиз Умарбаев – Георги Минчев, Димитър Илиев

Старши треньор: Александър Тунчев


Главен съдия: Дуйе Струкан, Хърватия

Стадион: „Паркен“, Копенхаген, Дания